Bartın Sel Felaketi / Dd3gd7wwml4bxm : Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu.

Bartın Sel Felaketi / Dd3gd7wwml4bxm : Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu.. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Sinop belediye başkanı barış ayhan, ilçede. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Sinop ve samsun sele teslim! Posted in haber tagged bartın, dilay dilaver, halil kahraman, sel, sel felaketi.

Sahil güvenlik ekipleri, afad, umke, jandarma ve polis ekipleri bugün saat 06.00 itibariyle. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Bartın, sinop ve kastamonu'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yol açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Super angebote für sel 70200gm hier im preisvergleich. Bartın, sinop ve kastamonu'da sel felaketi:

Aajd7ay Ggnimm
Aajd7ay Ggnimm from www.ajanslog.com
Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yol açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın, sinop ve kastamonu'da sel felaketi: Metrekareye 73.7 kilogram yağış düşen bartın'da araçlar denize sürüklendi, cadde ve sokaklardan sel suları nehir gibi aktı. Bartın, kastamonu ve sinop'ta sağanak yağış ardından bastıran sel, kara yollarını kapattı. Belediye hoparlöründen yapılan anonslarla halk uyarılıyor. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş. Bir cevap yazın cevabı iptal et.

Bartın valisi sinan güner de bölgeye giderek inceleme başlattı.

Sel 70200gm zum kleinen preis hier bestellen. Bir cevap yazın cevabı iptal et. Bartın'da gece saatlerinde başlayan sağanak yağmur sel ve taşkınlara neden oldu. Metrekareye 73.7 kilogram yağış düşen bartın'da araçlar denize sürüklendi, cadde ve sokaklardan sel suları nehir gibi aktı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yol açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Sağanak yağmur sel oldu, bartın'ı denize sürükledi. Hasankadı'da şiddetli yağışın ardından beldede hayat adeta durma noktasına geldi. Selin vurduğu illerden biri de bartın'dı. 10:42 jandarma 7'nci atak helikopterini teslim aldı Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Sinop belediye başkanı barış ayhan, ilçede. Bartın, kastamonu ve sinop'ta sağanak yağış ardından bastıran sel, kara yollarını kapattı. 15 ağustos 2016 pazartesi 23:53.

Bartın valisi sinan güner de bölgeye giderek inceleme başlattı. Bartın'ın ulus ilçesinde sel nedeniyle bazı bölgelerde köprüler yıkıldı, yollar hasar gördü. Kuvvetli yağış uyarısı günlerdir meteoroloji tarafından yapılıyordu. Selin vurduğu illerden biri de bartın'dı. Sahil güvenlik ekipleri, afad, umke, jandarma ve polis ekipleri bugün saat 06.00 itibariyle.

J5la7s3 5ba1nm
J5la7s3 5ba1nm from cdnr.yenicaggazetesi.com.tr
Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş. Bartın'da gece saatlerinde başlayan sağanak yağmur sel ve taşkınlara neden oldu. Bartın'ın ulus ilçesinde sel nedeniyle bazı bölgelerde köprüler yıkıldı, yollar hasar gördü. Metrekareye 73.7 kilogram yağış düşen bartın'da araçlar denize sürüklendi, cadde ve sokaklardan sel suları nehir gibi aktı. Cnn türk ekibinden dilay dilaver ve halil kahraman, bölgeden detayları aktardı. Rize'de bunu artık yapamacayacaksınız' giresun'da minibüs ile otomobil çarpıştı: Bartın, kastamonu ve sinop'ta sel felaketi. Posted in haber tagged bartın, dilay dilaver, halil kahraman, sel, sel felaketi.

Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı.

Flood disaster in bart ınn districts. Bartın, kastamonu ve sinop'ta sel felaketi. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir. Bartın'da sel sularında kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın dün akşam saatlerinde cansız bedenine ulaşılmasının ardından i̇sa akgün'ü arayan ekipler havanın kararmasıyla birlikte arama çalışmalarına saat 21.00 itibariyle son verdiler. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Sinop، bartın ve kastamonu'da sel felaketi الجيش الجزائري يدفع بمروحيات من طراز mi 26 للمشاركة في إخماد حرائق الغابات 2 mainland travelers arrested in honolulu for alleged fake vaccine cards, ag says Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. 9 köprü ve 9 menfezin yıkıldığı kentte bazı ev ve işyerlerini su basarken ulus ilçesine bağlı. Sağanak yağmur sel oldu, bartın'ı denize sürükledi. Bartın valisi sinan güner de bölgeye giderek inceleme başlattı. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Bartın'da gece saatlerinde başlayan sağanak yağmur sel ve taşkınlara neden oldu. 15 ağustos 2016 pazartesi 23:53.

Çevre ve şehircilik bakanı murat kurum incelemelerde bulunmak üzere sel felaketinin yaşandığı bartın 'a geldi. Posted on august 11, 2021 by no comments. Kuvvetli yağışın dün gece başladığı sağanak yağış bartın'da sel ve heyelana neden oldu. Bartın, kastamonu ve sinop'ta sel felaketi. 2 kişi kayıp bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı.

Khzdvrwzgirqvm
Khzdvrwzgirqvm from m.bafrahaber.com
Sinop ve samsun sele teslim! Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş. Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Posted on 11 ağustos 2021 by. 2 kişi kayıp bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Bartın, sinop ve kastamonu'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yol açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı.

Bölgemizde etkili olan sağanak yağış komşu ilimiz bartın'ı olumsuz etkiledi.

Köprülerin yıkıldığı selde ev ve iş yerlerini de su bastı. Bartın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Köprü ve yollar çöktü, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın aranıyor köprü ve yollar çöktü, evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın aranıyor Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Mevlüt budak ( email protected) tüm yazilari. 9 köprü ve 9 menfezin yıkıldığı kentte bazı ev ve işyerlerini su basarken ulus ilçesine bağlı. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı. Bir cevap yazın cevabı iptal et. Bartın'da sel sularında kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın dün akşam saatlerinde cansız bedenine ulaşılmasının ardından i̇sa akgün'ü arayan ekipler havanın kararmasıyla birlikte arama çalışmalarına saat 21.00 itibariyle son verdiler. Bartın, kastamonu ve sinop'ta sel felaketi. Anasayfa / gündem / son dakika: Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu.

Posting Komentar

0 Komentar